Word persoonlijk adviseur
Centraal Klantteam

Persoonlijk adviseur Centraal Klantteam

We zoeken persoonlijk adviseurs die van ieder klantcontact een verrassend normale ervaring maken. Bij SNS hebben we geen keuzemenu, maar onze klant krijgt direct jou als persoonlijk adviseur aan de lijn. SNS gaat het anders doen en wil een herkenbare andere bank zijn.

Wat ga je doen?

De inhoud van de functie is niet heel anders dan je waarschijnlijk verwacht. Als persoonlijk adviseur bij het Centrale Klantteam in Utrecht of Groningen ben jij hét eerste aanspreekpunt voor klanten van SNS. Je informeert de klanten telefonisch over onze producten en diensten, denkt met hen mee en bent hen op alle vlakken zo goed mogelijk van dienst. Jij zorgt ervoor dat ieder contact met het Centrale Klantteam een waardevol contact is geweest.

We geven je de ruimte

Toch is het werken als persoonlijk adviseur bij SNS echt anders dan bij andere banken. Dat komt door onze ambitie om bankieren weer verrassend normaal te maken. Er is nog veel werk aan de winkel en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen, elkaar aanspreken en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf verantwoordelijke beslissingen nemen in het belang van je klant. We geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Lees blogposts met ervaringen

Klik op een foto om de blogpost te lezen

Jouw kwaliteiten

Jij begrijpt wat het verschil is tussen klantvriendelijkheid en klantgerichtheid, weet de juiste vragen te stellen en vraagt ook door. En als het in het belang van de klant is, durf je ook ‘nee’ te zeggen. Klantcontact geeft jou energie. Je bent open en weet hoe je mensen een warm welkom geeft. Is er nog ruimte voor verbetering? Dan haal jij het beste uit jezelf en uit de samenwerking met je collega’s. Ook prettig: je hebt humor!

Wat we verder van je vragen:

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau en minimaal een MBO-4 Diploma.
  • In ieder geval in het bezit van de diploma’s WFT Basis en WFT Schade Particulier of bent bereid deze binnen 2 maanden te halen.
  • Flexibiliteit t.a.v. werken in de avonduren en op zaterdag (ongeveer 2 avonden per week beschikbaar en op meerdere zaterdagen).
  • Ervaring met commercieel klantcontact, waarbij ervaring in een klantenservice een pre is.
  • Kennis van MS Office en goede typevaardigheden.

Dit krijg je van ons

Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op! Met Het Nieuwe Werken kiezen we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Salaris en extra’s

Als Persoonlijk Adviseur ontvang je een prima salaris en profiteer je van een individueel keuzebudget, waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Reis je liever eerste klas? Dat mag natuurlijk ook.

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Vacatures en soliciteren

Er zijn momenteel geen vacatures bij het Centraal Klantteam.

Contact

Floortje Otten - Senior Recruiter de Volksbank

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Floortje Otten, Senior Recruiter.
Centraal Klantteam 11/11/2019