Word persoonlijk adviseur
Mobiel Klantteam

Persoonlijk adviseur Mobiel Klantteam

Het Mobiel Klantteam is de vliegende brigade waar de collega’s van SNS een beroep op kunnen doen als er hulp nodig is in een winkel van SNS. Je kunt hierbij denken aan ziekte, overlappende vakanties, zwangerschapsverlof of drukke tijden in verband met bijvoorbeeld een goede actie.

Extra flexibel

Persoonlijk adviseurs van het Mobiel Klantteam beheersen natuurlijk alles wat de persoonlijk adviseurs in de SNS Winkels kunnen. Bovendien zijn ze extra flexibel. Ze kunnen voor langere of kortere periode worden ingezet in SNS Winkels waar tijdelijk extra mankracht nodig is. Bijvoorbeeld als er onderbezetting is als gevolg van opleidingen, ziekte of zwangerschapsverlof, maar ook als er extra kennis of expertise nodig is. Flexibiliteit betekent enerzijds de bereidheid om regelmatig en soms plotsklaps van werkplek te wisselen en anderzijds stijlflexibiliteit; de capaciteit om je aan te passen aan lokale situaties en andere collega’s.

Lees blogposts met ervaringen

Klik op een foto om de blogpost te lezen

Jouw kwaliteiten

Jij begrijpt wat het verschil is tussen klantvriendelijkheid en klantgerichtheid, weet de juiste vragen te stellen en vraagt ook door. En als het in het belang van de klant is, durf je ook ‘nee’ te zeggen. Klantcontact geeft jou energie. Je bent open en weet hoe je mensen een warm welkom geeft. Is er nog ruimte voor verbetering? Dan haal jij het beste uit jezelf en uit de samenwerking met je collega’s. Ook prettig: je hebt humor!

Wat we verder van je vragen:

  • Mbo+ werk- en denkniveau; minimaal een mbo-diploma.
  • Ervaring met direct klantcontact, zowel ‘live’ als via de telefoon, bijvoorbeeld in een winkel, horecabedrijf of hotellerie.
  • Een flexibele instelling: je vindt het niet erg om op koopavonden en op zaterdagen te werken.
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer is noodzakelijk.
  • WFT Basis en Schade particulier is een pre, anders de bereidheid om te behalen.
  • Je woont in de regio die vermeld staat bij een vacature.

Dit krijg je van ons

Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op! Met Het Nieuwe Werken kiezen we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Salaris en extra’s

Als Persoonlijk Adviseur ontvang je een prima salaris en profiteer je van een individueel keuzebudget, waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Reis je liever eerste klas? Dat mag natuurlijk ook.

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Vacatures Persoonlijk Adviseur Mobiel Klantteam SNSMobiel Klantteam – medio 2019

Vacatures en solliciteren

Om te solliciteren klik je op de button hieronder. Je gaat dan naar de site van de Volksbank alwaar je de actuele vacatures Persoonlijk Adviseur Mobiel Klantteam kunt zien en je je persoonlijke gegevens, motivatie en cv via de button ‘Solliciteren’ kunt uploaden. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Floortje Otten - Senior Recruiter de Volksbank

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Floortje Otten, Senior Recruiter.
Mobiel Klantteam 11/11/2019